Házirend

 

Betegtájékoztató

A betegtájékoztató célja, hogy meghatározza mindazokat a tudnivalókat, melyek ismerete a Szevermed Egészségügyi Magánrendelőben nyújtott egészségügyi szolgáltatások igénybe vevői számára a szükségesek. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és az itt leírtak szerint látogassa rendelőnket.

Bízunk benne, hogy ezzel segítségükre lehetünk. Kérjük, hogy amennyiben észrevétele vagy kérdése van, úgy forduljon recepciósunkhoz, vagy a szevermed@szevermed.hu email címre írja meg nekünk. Köszönettel vesszük észrevételeit!

Kezelések idotartama

Amennyiben Ön első alkalommal látogatja rendelőnket, úgy a kezelések megkezdése elott állapotfelmérésen, konzultáción kell részt vennie. Kérjük, hogy amennyiben már rendelkezik dokumentációkkal, leletekkel, azokat hozza magával. Ennek célja, hogy szakemberünk felmérje az Ön állapotát, meghatározza a legmegfelelőbb kezelési eljárást és azt Önnel egyeztesse. A felmérésre kb. 60 percet szánjon – bár pontos időtartama előre nem meghatározható.

Egy gyógytorna ill. masszázs kezelés idotartama 30 perc. Ahhoz, hogy ezt szakemberünk megfelelően be tudja tartani és a vendégek csúszását elkerüljük, kérjük érkezzen időben és használja öltözőinket.

Amennyiben valamilyen oknál fogva Ön nem él az öltöző használatával, úgy a kezelőben történő öltözködést a masszázs ill. gyógytorna saját kezelési idejében, annak rovására teszi.

Törölköző és lepedő használat

Az első gyógytorna kezelés alkalmával egy többször használatos lepedőt adunk. Kérjük, hogy lehetőség szerint vigye haza magával és javasoljuk, hogy igénye szerint kimosva hozza vissza. Amennyiben szeretné a rendelőben hagyni, így arra is van lehetőség, azonban kérjük, hogy az időnkénti tisztítását továbbra is vegye figyelembe. Amennyiben Ön törölközot kíván használni (kezeléshez vagy zuhanyzáshoz), úgy kérjük, hozzon magával.

Öltözohasználat

A kezelések pontos kezdésének érdekében kérjük, hogy minden esetben használja öltözőnket. Az öltözőben 2 fülkét és egy zuhanyzó / WC-t talál. Az esetek többségében várakozás nélkül tudja használni. Kérjük, hogy a kijelölt kezelésére időben megjelenni szíveskedjék, felkészülve az esetleges rövid várakozásra és átöltözésre. Ruháinak tárolására egy ruhazsák áll a rendelkezésére, melyet kérjük, hogy a kabinon kívül, az öltözőben elhelyezett fali akasztóra helyezzen, vagy vigye be magával a kezelő helyiségbe, ezzel lehetővé téve más vendégek öltözködését is. Értékei elvesztéséért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal – így értékeit vigye magával, őrzésérol nem áll módunkban gondoskodni.

Tape használat

Gyógytorna kezelés alkalmával a gyógytornász úgynevezett Tape szalagot ajánlhat, melyet helyben szakszeruen felhelyez a problémás testfelületre. Ennek használatáról tájékozódjon a gyógytornászától.

Lemondási feltételek

Az esetleges lemondást a kezelés megkezdése elott min. 24 órával kell megtennie. Amennyiben ez nem történik meg, úgy annak díját a következő alkalommal felszámítjuk, ill. a bérletből felhasznált kezelésnek tekintjük.

Érkezés

Amennyiben Ön autóval érkezik, úgy a környéken parkolási díj ellenében tud az utcán parkolni. Amennyiben lehetősége van biciklivel jönni, úgy az utca túl oldalán, a Pannónia – Ipoly sarkán (Aldival szemben) elhelyezett biciklitárolót ajánljuk használni.

Masszázs

A masszázs kellemesebbé tételét relaxációs zene segíti. Szeretnénk tájékoztatni, hogy lehetoség van saját, kedvenc zenéjének hallgatására is. Ez esetben kérjük, hozza azt magával CD vagy Ipod / Iphone formátumban.

Vásárlási lehetőség

Rendelőnkben különböző, otthoni vagy irodai használatra alkalmas mozgásjavító - illetve prevenciós termékek vásárlására van lehetőség. Pl.: fit-ball, dynair párna (ülőmunka alatt a hát helyes tartását segíti), derékpárna, stb. Kérjük, hogy ezek iránt érdeklődjön a recepción, illetve konzultáljon kezelőjével, hogy az Önnek legmegfelelőbbet tudják kiválasztani.

Elérhetőségünk

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, kérjük keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségünk egyikén:

Email: szevermed@szevermed.hu

Tel:+36 1 44-33-433

CsatolmányMéret
Betegtájékoztató - házirend.pdf45.97 KB