Egyéb kezelések

Lökéshullám terápia

Eredményes és természetes gyógymód mozgásszervi panaszokra!

A speciális lökéshullám terápia 80%-os eredményességgel alkalmazható az alábbi problémák esetén:

  • vállfájdalom
  • csípőtáji fájdalmak
  • sarokfájdalom, pl.: sarkantyú, csontkinövés
  • talpfájdalom
  • Achilles-fájdalom
  • teniszkönyök
  • golfkönyök
  • sportsérülések, pl.: izomszakadás. izomhúzódás
  • ugró térd
  • krónikus, nehezen gyógyuló sebek.

A felsorolt problémák általában az inak, izmok megerőltetése miatt, mozgás vagy sportolás közben, vagy helytelen eszközhasználat következtében alakulnak ki. A szervezetben gyulladás, meszesedés és merevség jön létre, amely fájdalmat és mozgásbeszűkülést okoz.

A lökéshullám terápia már 4-6 kezeléssel, 2-4 hét alatt eredményesen kezelheti problémáját és megszüntetheti panaszait! A kezelés teljesen természetes, gyógyszerektől és sebészeti beavatkozástól mentes, így mindenkinek ajánlott!

A lökéshullám terápia lényege

A lökéshullámok olyan, nagy erejű hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül továbbítanak energiát a kezelt területre. A speciális Swiss DolorClast® lökéshullám terápiás készülék által keltett hanghullámok vérbőséget okoznak a kezelt területen, így a vérkeringés felpezsdülA szervezet öngyógyító mechanizmusa felgyorsul, mert a véráram gyorsabban szállítja el a problémás területen lerakódott, gyulladást okozó anyagokat. A hullámok keltette energia hatására az izmok és ínak is ellazulnak, így a fájdalom csökken. A kezelés hatása ráadásul folytatódik a következő hetekben is, hiszen a fokozott öngyógyító folyamatok nem állnak le.

A 15 perces kezelés ismétlése már 2-4 hét alatt tartós javulást eredményez az esetek 80%-ában!

A kezelés menete

Az első alkalommal egy alapos orvosi vizsgálat történik, amely során kiderül, hogy milyen eredményességgel és várhatóan mennyi idő után működhet a lökéshullám terápia az Ön esetében. A konzultáció során az orvos tájékoztatja az esélyekről és a várható eredményekről is. A problémás terület meghatározása és vizsgálata után a területet megjelölik, valamint felkerül rá az ún. kontakt gél. Ez az anyag segíti a hullámok továbbítódását a bőrön keresztül a szövetekbe és csontokba. Végül a Swiss DolorClast® lökéshullám terápiás készülék segítségével bejuttatjuk a gyógyító hullámok a problémás testrészbe.

A kezelés során nem használunk semmilyen gyógyszert, így nincsenek nem kívánt mellékhatások! A kezelés szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát stimuláljasegíti a káros lerakódások és a meszesedés eltávolítását, felgyorsítja az anyagcserét, javítja a vérellátást, tágítja az ereket, fellazítja az izmokat és visszaadja az inak és ízületek rugalmasságát. Fájdalomcsillapítás és regeráció – sebészkés és mellékhatások nélkül!

Az ismételt kezelések egymás hatását folyamatosan erősítve még heteken át gerjesztik az öngyógyítást.

Ez a speciális terápia a fájdalom okát szünteti meg, így éri el a panaszmentességet.

Nem tüneti kezelést kínálunk, hanem a valódi gyógyulás lehetőségét!

Időpont egyeztetés

Árak és bérletkonstrukciók

 

 

Akupunktúra

Milyen probléma esetén alkalmazható az akupunktúra?

- A különböző mozgásszervi panaszok, ízületi gyulladások, reumás fájdalmak, RA, PCP, lumbágó, arcidegzsába az esetek nagy részében tünetmentessé tehetőek. 

- Jól reagálnak az anyagcserezavarok is - mint a nem-inzulinos, kettes típusú vércukor emelkedéses betegségek, a női ill. férfi hormonális / klimaxos zavarok, a merevedési zavarok, az impotencia legtöbb típusa 

- Az emésztési zavarok többsége jól reagál / mint reflux, gyomorfájdalom, bélpanaszok./

- Az allergiás és asztmás tünetek is enyhíthetőek.

- A szorongások, a foglalkozásból vagy családi környezetből eredő stressz vagy pánik szindrómák általában jól befolyásolhatóak.

- Testsúlycsökkentés /fogyás – amely kalóriaszámolás ill. éhezés nélkül érhető el. Az elhízás különböző okokból eredhet, ezért csak részletes állapotfelmérés utáni egyénre szabott kezelés lehet eredményes.

- Ezen természetes gyógymódok az immunrendszert erősítik – így a daganatos betegek életminőségét is javítják.

Mi az akupunktúrás kezelés lényege?

A kezelés lényege, hogy a test anatómiai képleteihez pontosan kötött, jól meghatározott pontjainak tűszúrással végzett energetikailag befolyásoljuk, az energiablokkot oldjuk, illetve az energetikai hiányosságot pótoljuk. A kezelés célja a test egyensúlyi állapotának visszaállítása.

Honnan származik az akupunktúra?

Az akupunktúra kb. 4000 éves múltra tekint vissza. Kezdetben tapasztalati tudomány volt, azonban ma már komoly klinikai kutatások-evidencián alapuló- folynak világszerte.

Hogyan történik az akupunktúrás kezelés?

Az ingerlés végeztető moxa rúddal, illetve lézeres stimulációval is, ezek leginkább gyermekek esetében használatosak. A teljes testkezelés a részletes vizsgálattal és az anamnesissel együtt kb. egy órát vesz igénybe.

A fül, mint akupunktúrás mikrorendszer önállóan is használható a kezelés során, mivel a test akupunktúrás pontjait itt is lehetséges stimulálni. A fülakupunktúrás- valamint a lézeres kezelés kb. fél órát vesz igénybe. A fültűk kicsik, és kb. egy héten keresztül maradnak a fülben, majd pár napos szünet után a kezelés ismételhető. Jótékony hatású egyes alvászavarok, a stressz, dohányzás leszoktatás, méregtelenítés és a testsúly kontroll kezelés kiegészítésében. 

Időpont egyeztetés akupunktúra

Áraink, akcióink akupunktúra