Lökéshullám terápia

Eredményes és természetes gyógymód mozgásszervi panaszokra!

A speciális lökéshullám terápia 80%-os eredményességgel alkalmazható az alábbi problémák esetén:

Lökéshullám terápiás készülékLökéshullám terápiás készülék

  • vállfájdalom
  • csípőtáji fájdalmak
  • sarokfájdalom, pl.: sarkantyú, csontkinövés
  • talpfájdalom
  • Achilles-fájdalom
  • teniszkönyök
  • golfkönyök
  • sportsérülések, pl.: izomszakadás. izomhúzódás
  • ugró térd
  • krónikus, nehezen gyógyuló sebek.

 

 

A felsorolt problémák általában az inak, izmok megerőltetése miatt, mozgás vagy sportolás közben, vagy helytelen eszközhasználat következtében alakulnak ki. A szervezetben gyulladás, meszesedés és merevség jön létre, amely fájdalmat és mozgásbeszűkülést okoz.

A lökéshullám terápia már 4-6 kezeléssel, 2-4 hét alatt eredményesen kezelheti problémáját és megszüntetheti panaszait! A kezelés teljesen természetes, gyógyszerektől és sebészeti beavatkozástól mentes, így mindenkinek ajánlott!

 

A lökéshullám terápia lényege

A lökéshullámok olyan, nagy erejű hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül továbbítanak energiát a kezelt területre. A speciális Swiss DolorClast® lökéshullám terápiás készülék által keltett hanghullámok vérbőséget okoznak a kezelt területen, így a vérkeringés felpezsdül. A szervezet öngyógyító mechanizmusa felgyorsul, mert a véráram gyorsabban szállítja el a problémás területen lerakódott, gyulladást okozó anyagokat. A hullámok keltette energia hatására az izmok és ínak is ellazulnak, így a fájdalom csökken. A kezelés hatása ráadásul folytatódik a következő hetekben is, hiszen a fokozott öngyógyító folyamatok nem állnak le.

A 15 perces kezelés ismétlése már 2-4 hét alatt tartós javulást eredményez az esetek 80%-ában!

 

A kezelés menete

Az első alDr. Hargitai Gergely ortopéd szakorvosDr. Hargitai Gergely ortopéd szakorvoskalommal egy alapos orvosi vizsgálat történik, amely során kiderül, hogy milyen eredményességgel és várhatóan mennyi idő után működhet a lökéshullám terápia az Ön esetében. A konzultáció során az orvos tájékoztatja az esélyekről és a várható eredményekről is. A problémás terület meghatározása és vizsgálata után a területet megjelölik, valamint felkerül rá az ún. kontakt gél. Ez az anyag segíti a hullámok továbbítódását a bőrön keresztül a szövetekbe és csontokba. Végül a Swiss DolorClast® lökéshullám terápiás készülék segítségével bejuttatjuk a gyógyító hullámok a problémás testrészbe.

A kezelés során nem használunk semmilyen gyógyszert, így nincsenek nem kívánt mellékhatások! A kezelés a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát stimulálja, segíti a káros lerakódások és a meszesedés eltávolítását, felgyorsítja az anyagcserét, javítja a vérellátást, tágítja az ereket, fellazítja az izmokat és visszaadja az inak és ízületek rugalmasságát. Fájdalomcsillapítás és regeráció – sebészkés és mellékhatások nélkül!

Az ismételt kezelések egymás hatását folyamatosan erősítve még heteken át gerjesztik az öngyógyítást.

Ez a speciális terápia a fájdalom okát szünteti meg, így éri el a panaszmentességet.

Nem tüneti kezelést kínálunk, hanem a valódi gyógyulás lehetőségét!

 

 Időpont egyeztetés

Árak és bérletkonstrukciók