Partnereink

Europa Design Zrt.
www.europadesign.hu

Közületi belső építészeti stúdió

"Az 'Europa Design' Office - Interiort azzal a céllal alapítottuk, hogy nevünkhöz hűen valódi európai színvonalra emeljük a hazai közületi belső terek kultúráját. A gazdasági élet változásait figyelembe véve kínálatunkkal azokat a szakembereket és végfelhasználókat céloztuk meg, akik hozzánk hasonlóan azt vallják, hogy komoly eredményeket csak minőségi szolgáltatással és európai környezetben lehet elérni."

 


 

Pano-Dent Fogászati Kft
www.pano-dent.hu 

Fogászati röntgen laboratóriumunk 1995 óta működik.

A fogászati röntgenvizsgálatok jelentősége felértékelődött, egyre fontosabb a praxisok számára a biztos röntgen háttér. Célunk a fogorvosi praxisok számára a teljes radiológiai háttér biztosítása, korszerű berendezésekkel, anyagokkal és erősítő fóliákkal, amelyek lehetővé teszik a páciensek sugárterhelésének csökkentését is. 

Swiss Medical Services Kft.

www.swissclinic.hu

Menedzserszűrés?
Szakorvosi vizsgálat?
Foglalkozás-egészségügy?
Rendezvénybiztosítás?
Mindenre van megoldásunk!

A Swiss Medical Services Egészségügyi Szolgáltató Kft. 2000. óta azon dolgozik, hogy az egészségügyi ellátást a lehető leghatékonyabbá tegye páciensei számára. Budapest több pontján elhelyezkedő, jól megközelíthető rendelőinkben mindig az Ön közelében vagyunk. Szakorvosi hálózatunk szinte minden szakterületet felölel, kiváló szakembereink egyetemi klinikákon és neves kórházakban szerezték gyakorlatukat, végzik munkájukat.
Keressen bennünket, és mi segítünk!

Swiss Medical Services – a szakértő gondoskodásÜgyfélszolgálat: 06 30 636 0783
E-mail: info@swissclinic.hu
Táltos Egészségközpont: 1123 Budapest, Táltos u. 15/b